Ma intreb oare cati parinti sunt constienti ca un copil are nevoie, pentru o buna dezvoltare, si de cateva activitati sportive. Poate ca ar fi mult mai bine ca inainte de a va trimite copilul in camera, in fata calculatorului, sa va ganditi cat de bine ar fi daca ar face putina miscare. Nu trebuie sa va ganditi ca voi sunteti mult prea ocupati pentru a sta cu ei sau cel putin ar trebui sa stiti sa le oferiti alternative si nu sa iti trimiteti in fata calculatorului pentru a scapa de grija lor.

In primul rand trebuie sa va ganditi la faptul ca prea multe ore state in fata calculatorului pot strica vederea celor mici si pot crea probleme serioase ale ochilor. In al doilea rand acestia vor avea probleme cu coloana si vertebrele acesteia, ca sa nu mai vorbim despre faptul ca multi dintre ei nu vor mai stii sa comunice sau sa isi exprime sentimentele. Poate ca toate aceste lucruri suna mult prea dur, dar in realitate lucrurile sunt si mai rele decat le-am expus eu aici.

Nu putem avea pretentii ca toate lucrurile merg bine si sa ascundem adevarul sub pres. Avem nevoie de putina responsabilitate, cel putin fata de cei mici si de necesitatile lor. De aceea, daca aveti acest obicei de a-i lasa in fata calculatorului mult prea mult timp, ce ar fi daca i-ati duce si i-ati indruma catre diferite sporturi, care sa le faca placere sa le practice si in acelasi timp sa-i si dezvolte.

Si nu trebuie sa va ganditi ce poate fi mai potrivit pentru copilul vostru, caci sunt atatea sporturi si pe timp de iarna (va puteti echipa cu schiuri copiii), dar si pe timp de vara. Tot ce trebuie sa faceti este sa petreceti ceva mai mult timp in prejma celor mici si sa incercati pe cat posibil sa ii intelegeti si pe cat posibil sa le satisfaceti cererile. Cred ca cei mici vor fi mult mai incantati sa mearga cu parintii in parc sa se joace decat sa stea in casa, in fata calculatorului.

Sau poate ca ar fi mult mai bine daca ati analiza si alte variante prin care puteti sa-i scoateti din casa si sa le dezvoltati creativitatea si personalitatea. La drept vorbind este mult mai bine si mai indicat sa le oferiti celor mici atentia cuvenita decat sa va treziti la un moment dat ca nu mai puteti comunica cu ei. Si oricat de neplacut pare ar trebui sa va ganditi la astfel de lucruri din timp si sa luati masurile necesare astel incat sa nu ajungeti la aceste probleme.

https://www.radiowylfm.ro/wp-content/uploads/2018/04/copii-ski-munte.jpghttps://www.radiowylfm.ro/wp-content/uploads/2018/04/copii-ski-munte-150x150.jpgRadioEditDiverseactivitati,copii,parintiMa intreb oare cati parinti sunt constienti ca un copil are nevoie, pentru o buna dezvoltare, si de cateva activitati sportive. Poate ca ar fi mult mai bine ca inainte de a va trimite copilul in camera, in fata calculatorului, sa va ganditi cat de bine ar fi daca...Radio Ploiesti, Radio Prahova, Radio Campina, Radio WYL FM