Reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie Prahova – instituție partener în cadrul proiectului A.C.T.I.V- au fost întâmpinați cu un real interes de locuitorii din Vălenii de Munte, care au participat în număr mare la sesiunea de informare și recrutare organizată la Centrul Cultural din localitate.

 Angajați, studenți sau șomeri, mulți dintre cei prezenți și-au exprimat dorința de a beneficia de această oportunitate de a urma cursuri de antreprenoriat și a elabora un plan de afaceri care poate fi finanțat cu până la 33.300 de euro. Astfel, potrivit reprezentanților C.C.I. Prahova, după această sesiune de informare/recrutare au mai rămas doar câteva locuri neocupate pentru grupa care va începe în curând cursurile la Vălenii de Munte. Cei care vor să le ocupe sunt așteptați la sediul din Ploiești al Camerei de Comerț, Direcția   “Programe și afaceri europene”, tel. 0344401203.

În cadrul Proiectului A.C.T.I.V., finanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, în Prahova vor fi organizate cursuri de antreprenoriat în patru orașe: cele doua municipii, Ploiești și Câmpina, precum și la Vălenii de Munte și Sinaia.

https://www.radiowylfm.ro/wp-content/uploads/2018/04/ACTIV-la-Valenii-de-Munte-2.jpghttps://www.radiowylfm.ro/wp-content/uploads/2018/04/ACTIV-la-Valenii-de-Munte-2-150x150.jpgDociu ClaudiusStiriCamera de Comert si Industrie Prahova,cursuri antreprenoriat,fonduri europene,Proiectul ACTIV,Valenii de MunteReprezentanții Camerei de Comerț și Industrie Prahova - instituție partener în cadrul proiectului A.C.T.I.V- au fost întâmpinați cu un real interes de locuitorii din Vălenii de Munte, care au participat în număr mare la sesiunea de informare și recrutare organizată la Centrul Cultural din localitate.  Angajați, studenți sau șomeri, mulți dintre...Radio Ploiesti, Radio Prahova, Radio Campina, Radio WYL FM