Update: Castigatorul invitatiei la concertul din 23 martie este Bogdan Manolache. Felicitari castigatorului si multe multumiri participantilor la concurs, carora va adresam indemnul de a urmari pagina si programele noastre pentru a afla si despre celelalte concursuri organizate in parteneriat cu Filarmonica „Paul Constantinescu”.

Radio WYL FM și Filarmonica „Paul Constantinescu” vă dau posibilitatea să câștigați o invitație valabilă pentru două persoane la un concert dirijat de francezul Misha Katz, supranumit dirijorul-spectacol.

Puţini sunt, în istorie, dirijorii în stare să fanatizeze, să stârnească valuri de entuziasm şi ardoare precum dirijorul Misha Katz . Detestat de specialişti, pentru că nu respectă regulile tradiţionale de dirijat, Misha Katz face la fiecare concert un spectacol, fiind un veritabil „showman“. Artistul sparge cu bună ştiinţă tiparele tradiţionale, aproape că dansează în timp ce dirijează. Katz mişcă mâinile în toate părţile, gestica sa fiind catalogată de muzicologi drept „exagerată“.  (Ionela Roșu, în cotidianul „Adevărul”)

Programat joi, 23 martie, de la ora 19.00, concertul o va avea drept solistă pe Alina Bercu, originară din Câmpina, absolventă a Universității de Muzică „Franz Liszt” din Weimar și a unui master al Universității de Muzică din Nürnberg, câștigătoare în 2002 a Premiului I și Premiului publicului Steinway & Sons,  la Hamburg, iar în 2004 a Marelui premiu și Medaliei de aur la secțiunile „solo” și „concerto” la concursul World Piano Competition, Cincinnati – Ohio.

Pentru a câștiga invitația oferită ascultătorilor WYL FM, trimiteți până pe 21 martie inclusiv un SMS cu textul CONCURS si numele dv la numarul 0730959000 (telefon cu tarif normal). Câștigătorul invitatiei va fi desemnat pe 22 martie prin tragere la sorți.

http://www.radiowylfm.ro/wp-content/uploads/2017/03/Misha-Katz-Radio-WYL-FM.jpg http://www.radiowylfm.ro/wp-content/uploads/2017/03/Misha-Katz-Radio-WYL-FM-150x150.jpg Dociu Claudius Concursuri Alina Bercu,concert,concurs,Misha Katz,Radio WYL FM Update: Castigatorul invitatiei la concertul din 23 martie este Bogdan Manolache. Felicitari castigatorului si multe multumiri participantilor la concurs, carora va adresam indemnul de a urmari pagina si programele noastre pentru a afla si despre celelalte concursuri organizate in parteneriat cu Filarmonica „Paul Constantinescu”. Radio WYL FM și Filarmonica „Paul Constantinescu” vă... Radio Ploiesti, Radio Prahova, Radio Campina, Radio WYL FM