În avanpremiera ediției din acest an, Radio WYL FM și organizatorii Câmpina Open MTB vă  dau posibilitatea să câștigați un tricou oficial al ediției 2016.

Potrivit campinatv.ro, Câmpina Open MTB este o competiție de ciclism montan pentru profesioniști și amatori, al cărei principal scop îl constituie promovarea unui stil de viață sănătos. Totodată, însă, evenimentul are și o componentă umanitară importantă, sumele încasate din taxele de participare fiind destinate unor proiecte în beneficiul copiilor cu autism, proiecte derulate prin Fundația Romanian Angel Appea.

Anul acesta, Câmpina Open MTB va avea loc pe 2 septembrie, iar înscrierile se pot face aici.  Pe același site găsiți și regulamentul concursului, formularul de înscriere, dar și multe alte informații necesare.

Ca și la ediția precedentă, primii 200 de concurenți înscriși la categoriile juniori și adulți vor fi recompensați de organizatori cu reduceri între 10 și 40 de lei ale taxei, în funcție de cât de repede finalizează procesul de înscriere și confirmare.
Ca noutate, la ediția din acest an va fi introdusă o nouă categorie – Hobby (traseu de 5 km), la care se pot înscrie cei care își doresc să participe, dar consideră că nu sunt pregătiți, încă, pentru un concurs MTB. De asemenea, cei care doresc să se implice mai mult în acest eveniment pot alege să devină fundraiser pentru Câmpina Open MTB, pentru copiii cu autism. Mai multe detalii găsiți aici.

Pentru a câștiga unul ditre cele trei tricouri, trebuie să trimiteți până cel târziu pe 26 mai un SMS  cu textul OPEN MTB si numele dv la numarul 0730959000 (telefon cu tarif normal). Câștigătorul invitatiei va fi desemnat pe 29 mai prin tragere la sorți.

 

http://www.radiowylfm.ro/wp-content/uploads/2017/05/CAMPINA-Open-MTB.jpg http://www.radiowylfm.ro/wp-content/uploads/2017/05/CAMPINA-Open-MTB-150x150.jpg Dociu Claudius Concursuri Campina Open MTB,concursuri,premii,Radio WYL FM În avanpremiera ediției din acest an, Radio WYL FM și organizatorii Câmpina Open MTB vă dau posibilitatea să câștigați un tricou oficial al ediției 2016. Potrivit campinatv.ro, Câmpina Open MTB este o competiție de ciclism montan pentru profesioniști și amatori, al cărei principal scop îl constituie promovarea unui stil de viață sănătos.... Radio Ploiesti, Radio Prahova, Radio Campina, Radio WYL FM