Pentru al 10-lea an consecutiv, angajații OMV Petrom au jucat rolul lui Moș Crăciun pentru copiii nevoiași din comunitățile în care compania își desfășoară activitatea. În Prahova, ei le-au oferit daruri copiilor din Boldești-Scăieni, Scorțeni și Telega.

Aflată la a zecea ediție, campania Fii și Tu Moș Crăciun! presupune strângerea scrisorilor adresate de cei mici lui Moș Crăciun, după care fiecare dintre angajații participanți își alege una dintre scrisori pentru a-i îndeplini expeditorului rugamintea către Moș Crăciun.

Foto: Ovidiu Micsik

Astfel, în cei 10 ani, aproape 5.000 de copii din cele peste 50 de comunități locale în care este prezentă OMV Petrom au avut bucuria de a primi cadoul dorit cu sprijinul participanților la acest proiect. Anul acesta,  în județul Prahova, în cadrul campaniei, cadourile le-au fost oferite copiilor chiar de căre Moș Crăciun, cu ocazia serbărilor organizate la Boldești-Scăieni, Scorțeni și Telega.

https://www.radiowylfm.ro/wp-content/uploads/2017/12/Fii-si-tu-Mos-Craciun-OMV-Petrom.jpghttps://www.radiowylfm.ro/wp-content/uploads/2017/12/Fii-si-tu-Mos-Craciun-OMV-Petrom-150x150.jpgDociu ClaudiusStiriBoldești-Scăieni,Fii și Tu Moș Crăciun!,OMV Petrom,Scorțeni,TelegaPentru al 10-lea an consecutiv, angajații OMV Petrom au jucat rolul lui Moș Crăciun pentru copiii nevoiași din comunitățile în care compania își desfășoară activitatea. În Prahova, ei le-au oferit daruri copiilor din Boldești-Scăieni, Scorțeni și Telega. Aflată la a zecea ediție, campania Fii și Tu Moș Crăciun! presupune strângerea scrisorilor adresate de...Radio Ploiesti, Radio Prahova, Radio Campina, Radio WYL FM