Cred ca relatia dintre fotbal si radio este una dintre cele mai vechi si de durata in acelasi timp. Mai ales ca vorbim despre primele transmisiuni pe calea undelor radio a meciurilor de fotbal. Nici de comentariile acestor meciuri nu putem uita intrcat ele sincronizau perfect, inca dinainte de a fi transmise pe tv, diverse partide de fotbal.

In prezent aceste transmisiuni se fac pe o scara mult mai larga, in special daca amintim de posibilitatea de a transmite prin intermediul paginilor de socializare, in speta – facebook. Imi amintesc foarte bine de acele momente din copilarie, cand noi toti trebuia sa facem liniste, pentru ca bunicul sa se bucure de comentariul meciului difuzat la radio, cu atat mai mult ca era foarte entuziasmat sa asculte radioul.

Si daca, in urma cu ceva vreme ne intrebam cum se pot intampla asemenea transmisiuni pe radio, in prezent ne putem bucura de transmisiunile meciurilor, chiar si dupa mult timp dupa ce partida a luat sfarsit. Iar aici putem aminti ca anumite posturi radio au site-uri, ce au drept continut diverse meciuri comentate, ca sa nu mai vorbim despre acele reclame, cu privire la casele de pariuri si nu numai.

Ba mai mult decat atat te poti bucura de meciuri online, avand in vedere ca mai toate partidele sportive le poti urmari din fata calculatorului, tabletei sau a telefonului. Ce-i drept este mult mai comod sa stai conectat la tableta sau telefon pentru a urmari meciurile, decat daca ai incerca sa ajungi in fata televizorului. Ca sa nu mai vorbim despre acei suporteri ce ar face absolut orice, doar pentru a putea urmari meciul de fotbal preferat sau partida sportiva preferata.

Mai nou am observat ca tot mai multi oameni sunt atarsi de catre tenis si baschet, insa acestia nu depasesc numarul celor ce indragesc sportul rege – fotbalul. Putem spune despre radio ca a fost unul dintre canalele media ce a transmis cu regularitate diferite competitii, atat din tara, cat si din strainatate. Nu stiu daca si voi sunteti de aceeasi parere ca si mine, dar cu siguranta radioul va ramane o sursa importanta de informare.

Chiar daca tot mai multi oameni sunt dependenti de internet si de retelele de socializare. In primul rand putem spune ca radioul iti retine atentia, chiar si atunci cand esti in trafic sau ai ceva important de realizat. Cat despre fotbal – nu cred ca radiourile vor renunta sa transmita partidele de fotbal, avand in vedere ca acest tip de sport poate produce foarte multi bani.

http://www.radiowylfm.ro/wp-content/uploads/2017/07/radio-1024x768.jpg http://www.radiowylfm.ro/wp-content/uploads/2017/07/radio-150x150.jpg RadioEdit Stiri fotbal,radio,transmisie Cred ca relatia dintre fotbal si radio este una dintre cele mai vechi si de durata in acelasi timp. Mai ales ca vorbim despre primele transmisiuni pe calea undelor radio a meciurilor de fotbal. Nici de comentariile acestor meciuri nu putem uita intrcat ele sincronizau perfect, inca dinainte de... Radio Ploiesti, Radio Prahova, Radio Campina, Radio WYL FM