Din 10 aprilie WYL FM si Bergenbier ti-au pregatit in fiecare zi un cate un bax de bere.Asculta WYL FM de luni pana vineri, trimite parola zilei prin SMS la numarul 0730.959.000 si vino si ia-ti baxul. Regulamentul concursului il gasesti aici.

Ramai fidel! Campanie sustinuta de BERGENBIER.

De peste 21 de ani, Bergenbier este alături de prieteni. Este berea care însoțește meciurile echipei preferate, serile cu prietenii sau ieșirile în oraș la terasă. Din 1995, anul lansării, Bergenbier a făcut pionierat în România, iar sloganul mărcii, același încă de la lansare – Prietenii știu de ce – a intrat în limbajul comun al tuturor și este astăzi unul dintre cele mai longevive și cunoscute din publicitatea românească.

Alături de prieteni în tot și în toate domeniile de interes, Bergenbier a fost prima bere românească ce a revoluționat piața în domeniul tehnologiei la PET prin lansarea ambalajului cu bariere de protecție a berii, prima care a inițiat un parteneriat cu fotbalul, prima bere din România care a lansat un sortiment fără alcool în segmentul berilor populare (2001), oferind același gust original Bergenbier într-o variantă prietenoasă pentru șoferi, și primul brand care a instituit o sărbătoare națională (5 mai – Ziua Bărbatului).

În vara anului 2012, Bergenbier și-a reconfirmat spiritul inovator, relansând Bergenbier Fresh Lemon cu o nouă rețetă, o combinație inedită de bere cu suc de lămâie. Alături de acesta, Bergenbier a lansat varianta Fresh Grapefruit, precum și Fresh Grapefruit fără alcool.

La finalul anului 2015, Bergenbier a lansat ALE, o bere creată în România după o rețetă originală ce folosește o drojdie specială de tip ALE, de fermentație superioară. În foarte scurt timp, ALE a devenit Produsul Anului 2016, prima alegere pentru consumatorii români.

http://www.radiowylfm.ro/wp-content/uploads/2017/04/concurs-bere-WYL-FM.jpg http://www.radiowylfm.ro/wp-content/uploads/2017/04/concurs-bere-WYL-FM-150x150.jpg RadioEdit Concursuri bere,Bergenbier,concurs WYL FM Din 10 aprilie WYL FM si Bergenbier ti-au pregatit in fiecare zi un cate un bax de bere.Asculta WYL FM de luni pana vineri, trimite parola zilei prin SMS la numarul 0730.959.000 si vino si ia-ti baxul. Regulamentul concursului il gasesti aici. Ramai fidel! Campanie sustinuta de BERGENBIER. De peste 21... Radio Ploiesti, Radio Prahova, Radio Campina, Radio WYL FM