Ma intreb oare cate persoane din acest oras s-au obisnuit sa-si faca drum catre casele de pariuri si implicit catre diverse pariuri online pe care le gasesc la meciurile lor preferate. Nu cred ca este undeva vreo regula scrisa, dar cu siguranta sunt suficiente persoane (cele mai multe dintre acestea sunt barbati), care ori de cate ori pot merg sa-si incerce norocul atat al lor, cat si al echipei preferate in diverse case de pariuri.

Si nu stiu daca ai observat si tu, dar de curand numarul punctelor unde poti paria s-au dublat, cel putin in acest oras. Iar daca vreti sa faceti un experiment in acesta privinta puteti sa mergeti pe bulevardul principal din Nord si pana in Sud si veti observa ca cele mai multe afaceri sunt legate de casele de pariuri si de farmacii. De ce acest lucru?Cred ca raspunsul la aceasta intrebare este unul foarte simplu.

Nu trebuie sa fii un adevarat expert pentru ati da  seama ca in functie de cererea de pe piata numarul afacerilor se extind. Ceea ce denota ca in prezent cele mai multe afaceri sunt legate de posibilitatile oamenilor de a paria si de starea sanatatii a acestora. Probabil ca daca acest oras nu ar fi atat de poluat si cetatenii nu ar fi fost bolnavi nu am fi avut o cerere atat de mare pentru farmacii.

Cat despre casele de pariuri, cu totii stim ca suntem un popor caruia ii face placere sa-si incerce norocul ori de cate ori are oportunitatea. In plus ar trebui sa recunoastem ca suntem campioni la capitolul comentarii facute cu privire la sportul rege, fotbalul. Cam asa este pe aici pe la noi, si nu numai in acest oras, ci in intreaga tara, cu totii ne pricepem la fotbal – cel putin sa-l comentam.

Cat despre satisfactia rezultatelor echipelor de fotbal cred ca ar mai trebui sa luam ceva lectii de la echipele campioane din afata tarii si cred ca am fi mult mai castigati. Insa cei mai multi dintre noi se multumesc si cu simplul fapt de a paria si a-si incerca norocul, chiar daca uneori acest noroc pare imposibil de implinit, mai sunt si momente, dar si oameni care au intr-adevar noroc.

Chiar sunt anumite persoane care au foarte mult noroc in ceea ce privesc concursurile si pariurile de noroc, desi aceste persoane nu par a fi cele mai geniale sau dotate cu o minte agera, insa norocul este cartea lor de vizita si nu i-a surprins niciodata intr-un mod neplacut.

https://www.radiowylfm.ro/wp-content/uploads/2018/02/fotbal.jpghttps://www.radiowylfm.ro/wp-content/uploads/2018/02/fotbal-150x150.jpgRadioEditDiversecase de pariuri,noroc,pariuriMa intreb oare cate persoane din acest oras s-au obisnuit sa-si faca drum catre casele de pariuri si implicit catre diverse pariuri online pe care le gasesc la meciurile lor preferate. Nu cred ca este undeva vreo regula scrisa, dar cu siguranta sunt suficiente persoane (cele mai multe dintre...Radio Ploiesti, Radio Prahova, Radio Campina, Radio WYL FM