Cati dintre voi nu se trezeste dimineata cu gandul la o cana de cafea proaspata, din care sa iasa aburi care sa te ademeneasca? De cate ori nu te-ai gandit sa te lasi prada acelor momente si sa evadezi acolo unde doar visezi? Trebuie sa recunoastem ca simpla cana de cafea proaspata ne face sa ne simtim mult mai bine si sa uitam de anumite griji.

Ba mai mult decat atat avem parte si de cateva ore bune pline de energie, practic acestea sunt date tot de catre cafeaua magica. Insa nu stiu cati dintre voi a observat diferenta dintre acea cafea boabe, proaspat macinata si acea cafea gata macinata pe care o gasesti la plic. Iar daca pana acum nu te-ai gandit la acest lucru ti-as putea lasa aici cateva argumente care sa te puna pe ganduri.

De ce este mai speciala cafeaua boabe?

Cred ca despre cafea si despre proprietatile acesteia putem vorbi foarte mult mai ales ca majoritatea oamenilor sunt consumatori ai acestei bauturi. Si nu cred ca mai este cazul sa-ti spun ca unii dintre noi sunt obisnuiti mai intai sa-si serveasca dimineata cafeaua, decat micul de jun. Desi foarte multi au spus ca nu este intocmai un obicei sanatos. In cele din urma ar trebui sa ne punem de acord in privinta anumitor aspecte si anume:

  • mirosul de cafea proaspata te face sa te simti bine, te relaxeaza si te binedispune;
  • cafeaua proaspat macinata are un gust mai bun, iar mirosul ei este unul foarte puternic si imbietor;
  • cafeaua realizata din boabe proaspat macinate este mult mai tare decat cafeaua gata macinata din diverse plicuri;

Pe langa aceste caracteristici se mai adauga si tipul de cafea, in special locul de unde vine, modalitatea prin care a fost culeasa si prajita. Toate aceste mici detalii fac diferenta intre un anumit tip de cafea si altul. Poate ca pentru un consumator de rand acest lucru nu este relevant, dar pentru cei ce iubesc cafeaua in mod special, tipul acesta de detalii sunt foarte importante.

Chiar daca uneori nu ne dam seama de anumite lucruri suntem tentati sa credem ca toata lumea functioneaza exact asa cum functionam noi. Dar nu. Fiecare are ritmul sau, fiecare stie ce isi doreste si in functie de acest lucru stie ce decizie sa ia si care sa fie potrivita pentru respectiva persoana. Nu stiu ce senzatii iti trezeste tie cafeaua de dimineata, dar sunt sigura ca te pune in miscare si iti face dimineata mult mai placuta.

Si pana sa ne dam seama ce se intampla cu noi, cafeaua bauta isi face deja efectul si te ajuta sa te dezmeticesti si sa-ti incepi ziua cu voiosie. Oare cati dintre voi nu au fost in aceasta situatie si cati dintre voi vor recunoaste ca au obiceiul sa isi consume mai intai cafeaua dimineata, ca mai apoi sa-si ia micul de jun?

https://www.radiowylfm.ro/wp-content/uploads/2017/09/cafea-1024x576.jpg https://www.radiowylfm.ro/wp-content/uploads/2017/09/cafea-150x150.jpg RadioEdit Diverse boabe de cafea,cafea,cafea macinata Cati dintre voi nu se trezeste dimineata cu gandul la o cana de cafea proaspata, din care sa iasa aburi care sa te ademeneasca? De cate ori nu te-ai gandit sa te lasi prada acelor momente si sa evadezi acolo unde doar visezi? Trebuie sa recunoastem ca simpla cana... Radio Ploiesti, Radio Prahova, Radio Campina, Radio WYL FM