Update: In urma tragerii la sorti efectuata pe random.org, castigatoarea invitatiei la concertul din 16 martie este Ivone Scarlatescu. Felicitari castigatoarei si multe multumiri participantilor la concurs, carora va adresam indemnul de a urmari pagina si programele noastre pentru a afla si despre celelalte concursuri organizate in parteneriat cu Filarmonica „Paul Constantinescu”.

Radio WYL FM și Filarmonica „Paul Constantinescu” vă dau posibilitatea să câștigați o invitație valabilă pentru două persoane la un concert-eveniment, avandu-l ca solist si dirijor pe violonistul Răzvan Stoica.

Stabilit în Olanda, Răzvan Stoica este un veritabil fenomen. Violonistul desemnat „Cel mai bun nou talent” cântă la un Stradivarius din 1729, a câştigat marele premiu la zeci de competiţii internaţionale, iar criticii îl consideră cel mai mare violonist al generaţiei sale.

Pe scena filarmonicii „Paul Constantinescu”, Răzvan Stoica va dirija si interpreta, alături de instrumentistii ploieșteni, lucrări semnate de Felix Mendelssohn și Niccolo Paganini.

Pentru a câștiga invitația oferită ascultătorilor WYL FM, trimiteți până pe 14 martie inclusiv un SMS cu textul CONCURS si numele dv la numarul 0730959000 (telefon cu tarif normal). Câștigătorul invitatiei va fi desemnat pe 15 martie prin tragere la sorți.

http://www.radiowylfm.ro/wp-content/uploads/2017/03/Razvan-Stoica.jpg http://www.radiowylfm.ro/wp-content/uploads/2017/03/Razvan-Stoica-150x150.jpg Dociu Claudius Concursuri concert,Paganini,Razvan Stoica Update: In urma tragerii la sorti efectuata pe random.org, castigatoarea invitatiei la concertul din 16 martie este Ivone Scarlatescu. Felicitari castigatoarei si multe multumiri participantilor la concurs, carora va adresam indemnul de a urmari pagina si programele noastre pentru a afla si despre celelalte concursuri organizate in parteneriat cu... Radio Ploiesti, Radio Prahova, Radio Campina, Radio WYL FM