Tarom le face concurență companiilor low cost cu o ofertă valabilă până pe 5 aprilie, în cadrul căreia propune o serie de zboruri pe rute interne la 39 euro dus-intors, dar si pe rute internaționale la 79, respectiv 99 de euro.

Astfel, potrivit site-ului oficial Tarom, cei care cumpără în această perioadă bilete pentru cãlãtorii între Bucureşti şi Cluj, Iaşi, Satu Mare, Suceava, Oradea sau Timişoara le pot achiziționa cu 39 de euro dus-întors.

Compania are oferte speciale și pe destinații externe, despre care puteți afla mai multe pe travelontop.ro

http://www.radiowylfm.ro/wp-content/uploads/2017/04/Oferte-Tarom-TravelOnTop-1024x700.jpg http://www.radiowylfm.ro/wp-content/uploads/2017/04/Oferte-Tarom-TravelOnTop-150x150.jpg Dociu Claudius Stiri bilete avion,destinatii externe,oferte speciale,Tarom Tarom le face concurență companiilor low cost cu o ofertă valabilă până pe 5 aprilie, în cadrul căreia propune o serie de zboruri pe rute interne la 39 euro dus-intors, dar si pe rute internaționale la 79, respectiv 99 de euro. Astfel, potrivit site-ului oficial Tarom, cei care cumpără în această perioadă... Radio Ploiesti, Radio Prahova, Radio Campina, Radio WYL FM