Radio WYL FM si Centrul Educational CURSURI COPII PLOIESTI va propun un curs inedit de comunicare pentru copii și adolescenti:

RADIO Junior

Daca vrei sa vezi ce se intampla intr-un studio adevarat de radio si sa descoperi cum sa comunici convingator, vino sa inveti cum se redacteaza o stire, cum sa vorbesti in fata microfonului si cum se inregistreaza o reclama!

Afli intr-o saptamana cum sa comunici eficient un mesaj, cum sa-ti gestionezi emotiile si tot ce mai trebuie sa stie un realizator radio pentru a castiga publicul de partea sa.

RADIO Junior iti transforma vacanta intr-una de neuitat!

Mai multe despre program si inscrieri gasiti aici.

http://www.radiowylfm.ro/wp-content/uploads/2017/07/Radio-Junior-1024x819.jpg http://www.radiowylfm.ro/wp-content/uploads/2017/07/Radio-Junior-150x150.jpg Dociu Claudius Stiri Cursuri Copii Ploiesti,Radio Junior,Radio WYL FM Radio WYL FM si Centrul Educational CURSURI COPII PLOIESTI va propun un curs inedit de comunicare pentru copii și adolescenti: RADIO Junior Daca vrei sa vezi ce se intampla intr-un studio adevarat de radio si sa descoperi cum sa comunici convingator, vino sa inveti cum se redacteaza o stire, cum sa vorbesti... Radio Ploiesti, Radio Prahova, Radio Campina, Radio WYL FM